Известие

Collapse
No announcement yet.

Газов инжекцион и чип тунинг. Възможно ли това?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Леле е това не го очаквах

Comment

Първоначално публикувано от sen7
      бомба в багажника на колата в страна, в която всеки ден загива човек на пътя, прецаква на двигател , малак багажник , смях през сълзи (сълзити са от жал) когато някой , който кара алфа ти види багажника........последно ми се случи преди няколко часа.Според мен , ако някой иска да кара на газ и да не изглежда супер тъпо трябва да си вземе opel,seat(до 98 -99 и не всички),ЛАДА,АЗЛК.Който каквото иска да говори , но като си взимаш кола си прави сметка дали можеш да я караш, а не само да се фукаш , че я имаш.Това е моето мнение по въпроса !
      и това какво доказва по темата за чип на газово?

няма как да не ти е жал след като ти е такова мисленето, само се замисли ако се блъсне автомобил А(каквато и марка да е) кое е по вероятно - да се спука резервоара или да се спука газовата бутилка.

Но всъщност това е по съвсем друга тема иначе по тази - аз имам 1.8 със газ и чип (не съм го слагал там си беше) и нямам проблеми (надявам се), но с газта търся по евтино решение за придвижване инак с удоволствие бих карал V6 на газ
      Honda CB 500
      Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
      Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
      Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

Comment

Тая тема също е тъпа. Сега пък газ или бензин. Всеки да си кара с каквото иска. Но да не забравяме, че това са БЕНЗИНОВИ двигатели.
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

lord_chuldarkar да не се засегна , че две от марките , който казах си ги карал преди да си вземеш алфа ? Както и да е.Няма пак да зафоряме спор , че до преди седмица имаше за бензи срещу дизел.Както каза човека преди мен "всеки да си кара с каквото иска".Ти ако искаш си карай на газ , аз ще ти се хиля и ще ми е СЕПУР жал за колата Ти в същото време и така.А и резервоар и газова бутилка са като двете страни на една монета.Не може да ги сравянаваш.Бе дай да не спорим, че прав няма да излезеш.Карай си колата със здраве и безавариината.
          мене ме нема, в целата схема........

Comment

Първоначално публикувано от sen7
            lord_chuldarkar да не се засегна , че две от марките , който казах си ги карал преди да си вземеш алфа ?.
            Ако говориш за автомобилите от подписа ми това са така да се каже "мойте" един вид подарени ми. Пък на тема автомобили не можеш ме засегна, засегнах се като майстора каза че той правел диагностика за 40лв а в официалния сервиз е 25.
            Инак за колата не може да ми е жал все пак е неодушевен предмет - не изпитвам чувства към тях и си карам както мога (от техническа и икономическа гледна точка)
            Honda CB 500
            Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
            Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
            Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

Comment

Working...
            X